Dags att inventera och beställa lagmaterial inför 2021

17 november 2020

Nu ska alla träningsgrupper födda 2014-2004 genomföra en inventering av sitt lagmaterial. Vanligtvis sker detta på kansliet men i år blir det enbart en digital inventering p.g.a. rådande läge.

Lagmaterial är en av SIK Fotbolls största utgifter som lätt kan skena iväg om inte alla hjälps åt att hålla nere kostnaden. Det bästa sättet att göra detta är att vara rädd om befintligt material, inventera noggrant och beställa nytt varsamt. När vi beställer nytt gör vi det i första hand för att komplettera det vi har, inte byta ut.


Så går det till

  1. Ansvarig ledare fyller i inventeringsformuläret senast 10 januari 2021.
  2. Kansliet går igenom och jämför med förra årets underlag.
  3. Kansliet beställer sedan material därefter.


Här kan du läsa vilket material din grupp ska ha, hur vi delar ut ledarkläder samt vad som gäller för tryck av sponsorloggor:
Riktlinjer lagmaterial >>
Riktlinjer ledarkläder >>
Riktlinjer lagsponsring >>

Denna beställning ska sedan räcka för hela 2021. Om en träningsgrupp under året behöver beställa ytterligare material så hamnar det utanför budgeten vilket innebär att träningsgruppen då själva får stå för kostnaden.

De som ska beställa ledarkläder denna gång är grupperna födda 2014, 2011, 2008, 2005. De som ska beställa vinterjackor är grupperna födda 2009.

TILL INVENTERINGSFORMULÄRET >>
TILL BESTÄLLNING AV LEDARKLÄDER >>


Senaste inlägg