Det här är Sundbybergs IK Fotbolls viktigaste årsmöte hittills!

Roberto, 21 jan 2017

2015 blev vi valda till Årets barn- och ungdomsförening i Stockholm av Stockholms fotbollsförbund. Utmärkelsen vi fick var en av flera bevis på att omvärlden (fotbollsförbundet, kommunen, sponsorer, andra klubbar m.fl.) ser och uppskattar det fina arbete vi gör i tillsammans. År efter år har vi nu arbetat hårt för att förbättra Sundbybergs IK Fotboll på alla nivåer. Vårt välbesökta årsmöte är en avgörande pusselbit i det arbetet. Vårt årsmöte hjälper oss att jobba bättre tillsammans, men ger också stort positivt gensvar från alla som ser oss utifrån.   

Åsmötet är det enda tillfälle vi har på året när alla våra över 200 ledare från våra mer än 50 träningsgrupper kan träffas tillsammans. Resultatet har de senaste åren varit fantastiskt. Samsynen och förståelsen har tagit bort mängder av onödiga och tidskrävande moment ur fotbollskonsulenternas vardag och gjort att de kunnat fokusera på det som är viktigast för oss alla. Vi har kunnat skapa ett av Sveriges modernaste kanslier sett till arbetssätt och har en kommunikation och transparens som ger oss mycket stort genomslag för våra frågor även externt. Vi kommer närmre och närmre våra mål: att kunna ägna oss åt riktigt bra fotbollsutbildning i en sund miljö.

I år har vi också ett helt nytt upplägg där vi kombinerar årsmötets formella punkter med mingel, mat och en extern föreläsare. Läs mer i nyheten vid (länken "Anmälan till årsmötet 2017" nedan).

Den 11/3 träffas vi igen och du som är ledare är huvudpersonen på mötet. Du bär alla våra spelare med familjer med dig in i möteslokalen. 

Anmäl dig här, så slipper våra fotbollskonsulenter ringa dig och fråga om du fått inbjudan:)
 
Vi ses! 
Kommentar Hej! Jag undrar vad man betalar i sektionsavgift om ska spela med seniorerna? Medlemsavgiften är 400kr såg jag.
- Daniel. 21 mar 2017 (Svara på inlägg | Abuse)
Svar till: Daniel Hej Daniel! Seniorerna betalar ingen sektionsavgift. Våra seniorspelare har inga löner eller ersättningar, vilket är vanligt i Div 2 och även i lägre divisioner. Därför har vi under 2017 beslutat att inte ta ut sektionsavgift istället.
- Roberto. 1 apr 2017 (Abuse)