De tror på våra idéer och vill stötta oss i våra fotbollsaktiviteter!

Roberto, 30 apr 2016

Äntligen! Efter många års hårt internt arbete har nu också tre företag och en stiftelse i vår närhet fått upp ögonen för oss. Företag som skriver under på vad vi står för och som vill stötta dina och mina fotbollsaktiviteter. 

Det är med stor stolthet och glädje som jag presenterar våra fem nya sponsorer: Handelsbanken Sundbyberg, Stockholm Catering, Restaurang AG och Stiftelsen Dunross & Co

Alla har de gått in med ett stort engagemang för vår verksamhet och för Sundbybergsmodellen. Vi i styrelsen kommer att göra allt vad vi kan för att du, alla våra medlemmar och alla supporters ska förstå hur viktiga de är för Sundbybergs IK Fotboll. Vi kommer att ge dem stort utrymme i alla sammanhang vi syns i framöver. De kommer att synas här på hemsidan, på lagsidorna, på Herr- och Damlagets matchtröjor, på våra affischer, i vårt nyhetsbrev och på barn- och ungdomslagens matchtröjor (bara Dunross & Co). 

Låt oss alla hjälpas åt att göra allt vi kan för att de ska känna sig som en given del i vårt stora team. Då kan vi lägga grunden för ett långt samarbete över många år. Det vinner vi alla på!

Välkomna Handelsbanken Sundbyberg, Stockholm Catering, Restaurang AG och Stiftelsen Dunross!


sthlmcatering

3* Handelsbanken

2* AG

6 DUNROSS