En spelarförebild: Robel Asfaha

Kansliet, 4 sep 2014

Vill passa på och lyfta fram lite spelarkaraktärer från vårt Herrlag inför slutspurten av serien och kampen mot division 2. Inför matchen mot Enköping SK FK vill jag lyfta fram Robel Asfaha - en riktig krigare i mitten.

Robel har spelat i Sumpan sedan 2010 och kom till oss ifrån division 5-klubben Västerorts IF. Han är en typisk person i omklädningsrummet som styr energin och ser till att den riktas i rätt riktning och skämtar med de som har en mindre god dag och retas med de som behöver det; med andra ord en riktig ledare i omklädningsrummet.

Vidare är det Robel som är vår pressgeneral på plan och är en av nycklarna till vår aggressiva press och när han vill så är han också med och starkt bidrar till ett väl etablerat bollinnehav. Vidare är han ett föredöme när det gäller träning då han alltid ger allt och framförallt verkligen förbereder sig till träning genom bra kost, extra träning etc.

Robel har tröjnummer 8 och kom och heja fram honom och resten av Herrlaget nu på lördag mot Enköpings SK FK!

Kommentar Håller verkligen med - en suverän kille!!
- SIK-fan. 4 sep 2014 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Robel är super!
- Rob. 5 sep 2014 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Robel är min Idol. Den dagen han bär kaptensbindel så lovar jag att komma ner till fotbollsplanen, ta en bild med han och ta hans autograf. ///Nicklas
- Nicklas P14 . 6 sep 2014 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Alltid stort krigar hjärta! Patrik
- Patrik. 8 sep 2014 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Förebildernas förebild! Pensionera nummer 8 den dagen Robel slutar.
- ME. 9 sep 2014 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Han är precis lika på jobbet, en riktig kämpe och ledare
- Christer. 26 sep 2014 (Svara på inlägg | Abuse)