Årsmötet - 8 dagar kvar...

Kansliet, 25 feb 2014

Jag tänkte passa på och påminna om årsmötet (jag vet att jag har tjatat som bara den om mötet) som äger rum onsdag den 5 mars mellan 18:00 och 21:00 i folkets hus.

Jag är genuint glad över hur många som anmält sig, att så gott som alla träningsgrupper är representerade och att vi har fått in många synpunkter så att vi prioriterar verksamheten, dvs. min och Senais tid. Jag tycker att det är en väldigt öppen och transparent process - vilket jag tycker är en förutsättning för riktig och verklig föreningsdemokrati - att medlemmar och ledare är med och bestämmer över vad kansliet ska jobba med för medlemmarna och träningsgrupperna. 

Vi satt i onsdags samt i torsdags och planerade årsmötet och jobbade med en väldigt spännande prioriteringsövning som mötesdeltagarna också kommer att få jobba med. Utan att avslöja för mycket om övningen så tycker jag att den är väldigt adekvat och uppfyller sitt syfte genom att i viss mån dra saker till sin spets. Som sagt ser verkligen fram emot just denna del av årsmötet.

Om ni vet med er att någon inte anmälts sig eller inte fått info påminn eller informera gärna den personen.

Vi ses på årsmötet!

HÄR KAN DU ANMÄLA DIG TILL ÅRSMÖTET>>>