Tack för 2013 och ser fram emot 2014:-)

Kansliet, 12 dec 2013 Det kan tyckas tidigt att redan nu tacka för säsong 2013, jag åker dock på semester nu på lördag och har inte möjlighet att tacka för året som har varit strax innan jul.

Året har varit ett väldigt roligt år där vi tillsammans skapat en god utvecklingsplattform för säsongen 2014 och framtiden. Vi har bland annat anställt en fotbollskonsulent (kom på att jag inte välkomnat dig Senai -förlåt!) och jag känner redan för mig en skillnad - Senai gör kansliet till en mycket roligare arbetsplats och jag tycker att han på kort tid har kommit in i arbetet bra. Vi har också klivit upp en division med Herrlaget till division 3 och genom det skapat en ännu bättre plattform för våra duktiga ungdomar. Vill också passa på och lyfta det positiva samarbetet mellan F99 och F00 som fördjupats under året och denna fördjupning tror och tycker jag är en bra och intressant grund för ett framtida Damlag som god spelarutvecklingsplattform. Vill även här passa på och tacka Robert Ekström för alla sin år i klubben som tränare för P96 och juniorerna - ett härligt jobb och en imponerade resa som slutade med en väl genomförd säsong i Pojkallsvenskan 2013 (första gången vi spelade pojkallsvensk fotboll i SIK Fotboll).

Vill verkligen kraftfullt och med all värme som finns tacka alla våra träningsgrupper, ledare, spelare, medlemmar, anhöriga, fans etc för härligt år.

Inför 2014 - som jag tror blir ett väldigt härligt år - vill jag lyfta en för oss som klubb otroligt viktigt händelse; Årsmöte 5 mars 2014. Jag har varit på många årsmöten som inte är särskilt roliga eller effektiva (SIK Fotbolls årsmöten är inräknade). Oftast hanteras formaliteter och det blir prisutdelningar etc. Vi vill att Årsmötet ska vara årets viktigaste händelse där vi (alla träningsgrupper och ledare) tillsammans fattar beslut om vad som ska vara SIK Fotbolls verksamhetsprioriteringar. Läs mer om tankarna bakom årsmötet här.

För er som undrar vart jag ska på semester (kan vara så att ingen faktiskt undrar och jag bara vill berätta) så börjar den i Miami för att därefter åka runt i Centralamerika och sen avsluta i Miami och båtresa runt i Karibien.

Vill återigen tacka för detta år och önska alla en God Jul och ett Gott nytt år!