För dig som ännu inte förstått det så är jag en riktig fotbollsnörd

Kansliet, 8 jun 2011

Den här möjligheten att blogga om fotboll, och kanske till och med få ta en och annan diskussion med dig som läser, är något jag kommer att tycka mycket om.

Här kommer lite om min bakgrund:

  • Jag är född och uppvuxen i Tensta, har bott i Sundbyberg sen 1998.
  • Har spelat fotboll sen jag var 9 år och spelat i följande klubbar: Inter/Orhoy, IF BP & Sundbybergs IK
  • Har läst till lärare i 5 ½ år på Lärarhögskolan
  • Har varit fotbollstränare i 9 år

Som tidigare sagt ser jag verkligen fram emot att diskutera fotboll med dig ur många olika perspektiv!

Kommentar För mig som är nära vän med MIster Chengis Rehman så är det extra intressant att veta att du har ett förflutet i Inter/Orhoy. Vi får prata om just det nästa gång vi ses. En sak som jag undrar över när jag läser detta är om du har haft möjlighet att åka utomlands med fotbollen som huvudsyfte? Det kan vara allt i form av utbildningar, besök hos klubbar, scouting etc.
- Daniel Romanos. 2 okt 2012 (Svara på inlägg | Abuse)