Gästbloggare: Denise Gustafsson

Gästbloggare, 14 nov 2011

Hej,

Mitt namn är Denise Gustafsson, jag är 19 år och jobbar sedan en period tillbaka på SIK Fotbolls kansli. Vill man nå mig så görs det bäst på denise.gustafsson@sik.org. Jag är den som kommer att ta hand om försäljning av kläder, administrera cuper och en massa andra saker.

Så hur ser mina dagar ut?

Nu när Stephanos är borta på lyxsemester i New York så blir det lite mer eget ansvar men han är ändå på mig om vad som ska göras, som detta blogginlägg som han verkar sakna väldigt mycket.

Jag kommer in till kansliet klockan nio på morgonen för att gå igenom mail, anmälningar till cuper och sammanställa lagmaterial inför nästa säsong. När detta är klart finns det andra uppgifter som ska göras bland annat så ska det fixas en massa inför avslutningen och det absolut roligaste nämligen städa herrarnas förråd. När man är där inne så drömmer man om att vara förkyld så man inte ska känna lukten av alla svettiga kläder men det blir allt finare hela tiden och snart kan man röra sig ordentligt där inne. Konstigt nog går tiden fort och jag slutar runt tolv.

Väl mött!

 

Kommentar Vad kul att du börjat blogga; ser verkligen fram emot din veckoliga blogg! Bra initiativ!
- Stephanos. 16 nov 2011 (Svara på inlägg | Abuse)