Ylvas tankar om fotbollsavslutningen!

Ylva på kansliet, 24 nov 2011

Sundbybergs IK Fotboll har en hel del olika arrangemang varje år. Det är bland annat cuper, fotbollens dag, nationaldagsfirande, avslutningar, fotbollsskolan och lekis.

För att vi ska kunna genomföra alla dessa arrangemang är vi beroende av att ideella krafter, och till vår stora lycka har vi ett antal eldsjälar som alltid ställer upp!

I helgen arrangerade vi stor ungdomsavslutning i Löthallen för vår 5-och 7-manna spelare. På plats för att hjälpa oss finns tidigare ledare som idag inte har aktiva barn i klubben, fastrar, arbetskamrater och framför allt ett gäng killar 18-24 år där de flesta är aktiva spelare i klubben. Grabbarna var på plats 07:30 på kansliet för att packa med alla saker som ska transporteras från kansliet till Löthallen. Det är mycket mer än man tror!!

Under dagen grillade de hamburgare, sålde lotter, delade ut saft och bullar, var med på prisutdelningar och var också med om att städa hallen och även köra tillbaka allt till kansliet. Själv är man vid denna tidpunkt minst sagt mör i hela kroppen och vill bara hem och sträcka ut i soffan. Man blir så himla varm i hjärtat när kommentaren från killarna då är: Det här var ju kul, när är nästa sak vi kan vara med på?

Jag vill rikta ett JÄTTE TACK!! Till alla Er som ställer upp, ibland på väldigt kort varsel, det är tack vare Er som verksamheten går runt!

Kommentar Vad kul att du börjat bloggat:) Kommer du att blogga varje vecka?
- Stephanos. 24 nov 2011 (Svara på inlägg | Abuse)
Svar till: Stephanos Är det inte dags för ett nytt inlägg snart?
- Stephanos. 19 jan 2012 (Abuse)
Kommentar Helt underbart, gillar engagemang
- Peter. 25 nov 2011 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Fantastiskt bra jobbat av er alla! Ser fram emot alla framtida bloginlägg!
- Roberto. 25 nov 2011 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Vi vill tacka alla som hjälpte oss att få ihop vår dag. Allt fungerade perfekt, 40st hamburgare färdiga exakt 11.30, bullar färdigpackade i påsar, prisutdelning 12.05 och nycklar.
- P96. 6 dec 2011 (Svara på inlägg | Abuse)