En spännande höst...

Kansliet, 19 aug 2014 Jag ser verkligen fram emot hösten 2014 som vi nu befinner oss. Det är många spännande saker på gång. Tänkte kommentera delar av den spännande hösten, som ser ut på följande vis:

  • Herrlaget - Herrlaget tampas i toppen av division 3 som nykomling. En stark bedrift och utgången är oviss, men vi ska jobba hårt och spela bra fotboll framåt såväl som bakåt. Kom och hjälp oss i kampen!
  • Fotbollslekis - Basen och vår viktigaste del i fotbollsverksamheten. I år har vi slagit rekord och cirka 170 barn är anmälda vilket är ett otroligt facit. Vårt mål är givetvis att behålla som många som möjligt.
  • MyClub hemsida - Vi jobbar just nu med MyClub att skapa en laghemsidaplattform dit alla våra lag ska flytta sin laghemsidor så att vi får en snygg och gemensam grafisk profil. Om du vill läsa mer om MyClub-projektet klicka här.
  • Sundbybergsmodellen - Vi jobbar intensivt just nu med skapa en för oss i klubben och ledarna en praktisk Sundbybergsmodell som stöttar i vardagen. I dagsläget så är råmaterialet skapat och vi befinner oss just nu i en bearbetningsprocess.
Vill också passa på och tacka alla involverade för Fotbollsskolan 2014 och vill rikta ett speciellt tack  till våra kära Årets Sundbybergare - Ylva Wastesson. Hon tillsammans med Karin Hedblom har ansvarat för att laga all mat för alla deltagare och hon gör det helt ideellt på sin semester - hon ser till att alla är mätta och att specialkost hanteras ypperligt.