Du vann valet, det blir en ny fotbollshall (multisporthall) på IP!

Roberto, 10 sep 2018Förra mandatperiodens kommunstyrelse tog i våras det efterlängtade beslutet om att bygga den nya multisporthallen på Sundbybergs IP. Vi följde upp beslutet inför valet för att försäkra oss om att politikerna skulle fullfölja efter valet. Nu när valet är över kan vi äntligen säga fullt ut att hallen blir av.

Det finns en stor majoritet för att hallen ska byggas!

Glädjen inom Sundbybergs IK Fotboll är total. Vi har nu tre av de mest spännande åren i vår historia framför oss. Byggstarten är satt till hösten 2019 och nu drar vi genast igång dialogen med kommunens tjänstemän för att hallen ska bli precis så bra som dem och vi hoppas. Med stor ödmjukhet ska vi nu berätta om hur vi tror att anläggningen kan skapa alla de förutsättningar för positiv idrott som vi står för. 

Stort tack till alla er som jobbat så hårt för att få det här att gå i mål. Det är lätt från utsidan undra varför det ska vara så svårt att bara fatta ett beslut. Men tro mig, det är oerhört många intressen, kompetenser och synpunkter som ska tas med. När man driver ett projekt av den här storleken krävs en motivation som går utöver vad ett normalt arbete kan skapa. Tack!  

Håll dig uppdaterad om fortsättningen här på sikfotboll.se. 

/Roberto

Tidigare inlägg i ämnet: 
Hej Jonas Nygren, kommunstyrelsens ordförande (nov 2015)
Möte med kommunen om vinterträning (nov 2015)
Ingen bra start kommunalråd Mikael T Eriksson (jan 2016)
Snart får idrotten och fotbollen i Sundbyberg svar om anläggningar (maj 2018)
Pressmeddelande: Unik idrottsanläggning byggs i Sundbyberg! (maj 2018)
Vem ska du rösta på? Vi har frågat partierna om nya fotbollshallen(aug 2018)

0 kommentarer. Skriv en kommenter