Ny hantering av klädförsäljning, vad innebär det för oss?

Kansliet, 29 mar 2012

Idag lanserade vi våra nya rutiner kring klädförsäljning. Jag tycker att det ska bli otroligt skönt att ha rutiner som underlätter för mig och mina kollegor samt blir mycket bättre för våra medlemmar.

Vad innebär det för oss?

  • Du som medlem får möjlighet att handla på tider som passar dig mycket bättre då du kan handla direkt i butiken.
  • Det blir mindre administration för oss på kansliet.
  • Vi lägger ner mindre tid på att hantera klädförsäljning varje dag och kan istället ägna oss åt det som är viktigast: utveckling av spelare och vår verksamhet
  • Min bedömning är att klädhanteringen kommer nu i framtiden hanteras snabbare. Har du beställt något går det helt enkelt fortare för dig att få det.

Vill du läsa mer om nya rutiner klicka på länken ovan.

Nu ser jag framemot och få arbeta ännu mer med fotboll!

Ps Glöm inte att anmäla er träningsgrupp för att driva fiket Ds

0 kommentarer. Skriv en kommenter

Träningsförutsättningar, hur står vi oss i Stockholm?

Kansliet, 6 mar 2012

Nu närmar det sig för mig att fördela träningstider och frågan om träningstider är viktigt för alla inblandade parter.

Jag vill härmed deklarera att det är helt omöjligt och se till att alla våra träningsgrupper - ca 45 st - får för sin träningsgrupp helt optimala förutsättningar. Vanliga önskemål är följande:

  • Vi vill ha helplan på Golfängarna och Sundbybergs IP
  • Vi vill träna 18:00 eller 18:30
  • Vi vill inte träna på helgerna
  • Vi kan bara träna just den dagen och den tiden vi önskat

Jag förstår alla våra ledare är ideella och gör ett grymt jobb och att träningstider är väldigt viktiga dock är det som sagt matematiskt omöjligt och ge alla tider kl. 18:00 på Golfängarna eller Sundbybergs IP.

Har även pratat med kollegor runt om i Stockholm och de tittar avundsjukt på oss för att våra träningsgrupper  kan träna på så stora ytor som vi gör; vi tränar oftast på hel- eller halvplan medan mina kollegor i andra delar får dela planerna i antingen fjärdedelar eller sjättdelar för att få plats. Vad gäller den eviga diskussionen om kontsgräs eller grus så finns det absolut inte möjlighet för alla att träna på konstgräs - det utrymmet finns inte. Även det är väldigt vanligt, dvs. att träna på grus, runt om i Stockholm och det är snarare så att vi har en hög andel som tränar och matchar på konstgräs. Med andra ord så är det i princip inga andra som har det bättre än oss under utomhussäsong.

Nästa inlägg på bloggen kommer att handla om hur man som grupp kan träna på mindre ytor och vilka fördelar som finns

1 kommentarer. Skriv en kommenter