Vi erbjuder stöd att betala årets avgifter

13 maj 2020


Sedan april har faktureringen av medlems- och sektionsavgifterna 2020 pågått och Kansliet är medvetna om att nuvarande situation med COVID-19 eventuellt kan ställa till det ekonomiskt för en del familjer.

I dessa tider tycker vi att det är viktigare än någonsin att erbjuda fysiskt aktivitet till våra aktiva barn, ungdomar och vuxna. Vi vill verkligen inte att någon ska behöva sluta spela fotboll i dessa tider p.g.a. ekonomiska skäl.

Vi erbjuder därför alla våra spelare som har problem med att betala årets fakturor att göra avbetalningsplaner där summan kan delbetalas över en överenskommen period.

Har man ytterligare problem att betala så vill vi påminna om att Fotbollsfonden kan ge stöd att delvis eller helt täcka sektionsavgiften.

Tveka inte att höra av dig!

Ta kontakt med vår ekonomiansvarig Ylva Wastesson så hjälper hon dig.

Tel: 070-528 11 80
E-post: kansliet@sik.org

Kommentar Jag blir stolt att tillhöra denna fotbollsklubb mycket bra gjort! Fint att ni tänker på dem som kan ha det tufft nu.
- Vazakas. 13 maj 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Ni är bäst!
- Stefan. 14 maj 2020 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Hej! Jag heter Bita Ahmadi. Jag vill anmäla mina barn på fotboll träning på sik . De heter Omid Ahmadi född 2003, Anita Ahmadi född 2007 och Navid Ahmadi född 2012. De vill fotboll träning. Hur mycket kostar för ett år för tre mina barn jag måste betala?
- Bita Ahmadi. 16 jul 2020 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv