Valberedningens förslag till årsmötet 14/3

6 mars 2020


Till Sundbybergs IK Fotbolls årsmöte den 14 mars i Allaktivitetshuset har Valberedningen tagit fram ett förslag på vilka personer som ska ingå i Sundbybergs IK Fotbolls styrelse

Vi vill börja med att tacka Gabriella Forsberg och Olof Engh för sina 2 respektive 4 år i fotbollsstyrelsen. De båda har meddelat att de inte ställer upp för omval.

Ylva Wastesson sitter kvar sedan tidigare. Daniel Smålänning ställer upp för omval. Fredrik Karlsson ställer också upp för omval men inte som ordförande denna gång. Morthen Holmberg ställer även han sig till förfogande att fortsätta sitt styrelsearbete och föreslås som ny ordförande i Karlssons ställe. Med Morthen som ordförande får vi en person med stor arbetslivserfarenhet från näringslivet och som brinner för idrott och föreningsliv, långsiktighet och strategiska frågor.

Fyra nya namn föreslås till styrelsen; Helena Hagel, Mikael Hallengren, Nathalie Norell och Dan Wetterborg.

Valberedningens förslag:

  • Morthen Holmberg - Ordförande, 1 år t.o.m. 2021.
  • Helena Hagel, 2 år t.o.m. 2022.
  • Mikael Hallengren,2 år t.o.m. 2022.
  • Fredrik Karlsson, 1 år t.o.m. 2021.
  • Nathalie Norell, 1 år t.o.m. 2021.
  • Daniel Smålänning, 2 år t.o.m. 2022.
  • Dan Wetterborg, 2 år t.o.m. 2022.

Kvarstår sedan tidigare:

  • Ylva Wastesson, vald t.o.m. 2021. 

Valberedningen 2019 har bestått av: Dan Wetterborg (sammankallande), Olga Isaakidou och Sebastian Pethrus Engström.


Presentation Helena Hagel, 49

hhagel

Helena blev en del av SIK redan på slutet av 90-talet då hon började som lagledare för äldsta sonen i P92. Numera är hon aktiv som lagledare för näst yngsta sonen i ett av våra P2011-lag. Med Helena i styrelsen får vi in en person med stort engagemang och erfarenhet inom föreningslivet och som med egna ögon sett förvandlingen som SIK Fotboll genomgått det senaste decenniet. Till vardags arbetar hon som säljare och stylist inom optikbranschen.


Presentation Mikael Hallengren, 45

mhall

Mikael har varit aktiv i över tio år som tränare på flicksidan inom SIK Fotboll och har gått Tränarutbildning B Ungdom (13-19 år) hos Svenska Fotbollförbundet. Han har under flera års tid varit ett namn på valberedningens önskelista och att han nu valt att tacka ja känns väldigt roligt. Mikael jobbar inom bygg- och fastighetsbranschen och har lång erfarenhet av olika chefsroller och styrelsearbete från sitt arbetsliv som vi kommer ha stor nytta av i fotbollssektionens styrelse framöver.


Presentation Nathalie Norell, 23

natanorell

Nathalie är aktiv som spelare i SIK Fotbolls damlag sedan två år tillbaka. Hon är utbildad på Stockholms Universitet inom personalvetenskap med inriktning på pedagogik och ledarskap. Till vardags arbetar hon med chefsrekrytering, där hon bl.a. ansvarar för kundkontakten, utformar kravprofiler, skriver ansökningsannonser och håller intervjuer. Nathalies driv och kompetenser passar perfekt in i vårt styrelsearbete och vi är väldigt glada att hon vill vara med och utveckla Sundbybergs IK Fotboll.


Presentation Dan Wetterborg, 40

dwetter

Dan är aktiv som tränare i sina söners lag i åldersklasserna P2008 och P2011 sedan ett par år tillbaka och är även lagkapten i herrarnas C-lag. Till vardags är han doktor inom psykologi och adjunkt på Karolinska Institutet. Med Dan i styrelsen får vi in en klok person som brinner för barn- och ungdomsidrott. Med sin arbetslivserfarenhet kommer han bidra med många bra diskussioner och nya perspektiv i styrelsens arbete.


Varmt välkomna till årsmötet 14 mars kl. 11:00 i Allaktivitetshuset

Mer information hittar du här >>Kommentar Underbart att se hela den nya uppställningen!
- Roberto. 12 mar 2020 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv