Årsmöte 14 mars

17 januari 2020

IMG_2970
Boka in lördag 14 mars i kalendern för Sundbybergs IK Fotbolls årsmöte 2020.

Vårt årsmöte är det enda tillfälle vi har på året när alla våra medlemmar och ledare från våra 50 träningsgrupper kan träffas tillsammans. Uppslutningen har de senaste åren varit helt fantastisk och årsmötet är numera en central del av vår verksamhet. Få andra klubbar har något likt de vi byggt upp.

Den 14/3 träffas vi igen och du som är ledare är huvudpersonen på mötet. Du bär alla våra spelare med familjer med dig in i möteslokalen. Boka in årsmötet i din kalender och få med dig alla ledarkollegorna! Årsmötesdagen är som vanligt en träningsfri dag där alla plantider/halltider är avbokade hos kommunen.

Motioner till styrelsen

Ska vara styrelsen tillhanda senast den 1 februari. Motioner skickas via mail till fotboll@sik.org

Förslag till valberedningen

Valberedningen vill ha in förslag på nya kandidater till styrelsen från våra medlemmar. Skicka ditt förslag till valberedningens sammankallare Dan Wetterborg på dan_wetterborg@hotmail.com

Årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga på Kansliet (Stationsgatan 9) fr.o.m. 29 februari.

VALBEREDNINGENS STYRELSEFÖRSLAG >> 

Välkomna

Datum:           Lördag 14 mars 2020
Tid:                11:00
Plats:             Allaktivitetshuset
Adress:          Sturegatan 10, 172 31 Sundbyberg

Dagordning

11:00 Mingel
11:15 Årsmötesärenden och val av styrelse
11:45 Utdelning av utmärkelser till ledare och spelare
12:00 Lättare förtäring
12:15 Fotbollskonsulenterna har ordet
12:45 Föreläsning: Modern Training Methology (J. Bachteler)
13:45 Frågestund
14:00 Avslutning av dagen

Om årets gästföreläsare

Jacqueline ”Jackie” Bachteler kommer att ge oss en inspirerande och kompetenshöjande föreläsning om modern fotbollsträningsmetodik som du som ledare kommer ha stor nytta av.Jackie har en lång fotbollsbakgrund och har själv spelat på professionell nivå i USA, Finland och Sverige. Som tränare har hon haft huvudansvar för spanska CF Badalona, Sunnanå SK och cypriotiska FC Famagusta. Hon har även haft tränaruppdrag i IFK Gävle, Gustavs GoIF, Djurgårdens IF, IFK Stocksund och Hammarby IF. Utöver det har hon medverkat i en rad och olika projekt och uppdrag i flera olika länder. Bland annat var hon mellan 2012 och 2015 med och byggde upp utbildningsföretaget TikiTaka Football tillsammans med Tony Gustavsson och Börje Gustavsson.

Missa inte detta!

Varmt välkomna!

Styrelsen
Sundbybergs IK Fotboll


Arkiv