Information om morgondagens årsmöte

13 mars 2020

Med anledning av den rådande situationen med spridningen av Covid-19 kommer morgondagens årsmöte att hållas men kortas ned.

Årsmötet hålls klockan 11:00 i Allaktivitetshuset som planerat. Vi går igenom de sedvanliga årsmöteshandlingarna där vi bl.a. väljer styrelse. Därefter delar vi ut spelar- och ledarutmärkelserna och sedan avrundar vi. Vi beräknas vara klara ca klockan 11:45.


Fotbollskonsulenternas punkt stryks ur programmet och föreläsningen med Jackie Bachteler som vi hade sett fram emot ställs tyvärr in. Vi kommer att boka in ett nytt datum för Jackies föreläsning lite längre fram.

För att ta del av valberedningens förslag till styrelse klickar du här >>

Sundbybergs IK Fotbolls årsmöte
Lördag 14 mars, kl. 11:00-11:45. Allaktivitetshuset
Adress: Sturegatan 10, 17231 SUNDBYBERG

Arkiv