Magnolia Bostad ny sponsor av Sundbybergs IK Fotboll

18 november 2020


Det är med stor glädje som vi presenterar Magnolia Bostad som det senaste tillskottet bland våra fantastiska samarbetspartners. 

Magnolia är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktigt hållbar samhällsutveckling. De lägger stor vikt på både socialt och miljömässigt ansvar. Med ledord som integration, jämlikhet och mångfald arbetar de även utanför fastighetsbranschen med att stötta verksamheter som också arbetar efter samma värden. Vi är därför väldigt glada över att Magnolia valt att starta ett samarbete med oss och att det framförallt är vår dam- och flickverksamhet som har lockat företaget utöver vår samsyn på värdegrundsfrågor.

Stöder tjejsatsning

Tack vare Magnolia och deras stöd skall SIK Fotboll starta en fadderverksamhet på flicksidan där seniorverksamheten ska ta hand om de yngre tjejerna i föreningen i större utsträckning än tidigare. Detta skall genomföras genom bl.a. fler träningsbesök och olika evenemang där tjejerna kan träffas och bygga gemenskap mellan träningsgrupperna. Stödet från Magnolia kommer också gåt till att fortsätta bygga ett stabilt damlag som våra tjejer ska kunna se upp till och sikta mot att själva spela för i framtiden.

– Vårt mål är att fler flickor ska vilja spela fotboll längre och med en starkare sammanhållning och tydligare förebilder att sträva mot är vi säkra på att vi tar ett stort steg i rätt riktning för att uppnå det, säger Alexander Ragnarsson.

Magnolia kommer även att bidra till Fotbollsfonden, vår fond vars syfte är att hjälpa medlemmar med ekonomiska utmaningar att kunna fortsätta spela fotboll.

Varmt välkomna till Sundbybergs IK Fotboll!

Läs mer om Magnolia >> 

Arkiv