Avgifter, material och utomhusträningstider

9 mars 2016 Mars brukar vara den månad där våra medlemmar som mest får information av kansliet. Här nedan finner ni en statusuppdatering kring ett antal punkter som är aktuella denna månad.

Medlems- och sektionsavgift
Från och med onsdag den 9 mars kommer kansliet att påbörja fakturera våra medlemmar medlems- och sektionsavgiften. Om ni vet med er att ert medlemsregister på MyClub inte är helt uppdaterat behöver ni gå in och uppdatera det. Detta för att vi ska kunna fakturera rätt personer. Avgifter för 2016 och regler som gäller om t.ex. en spelare inte betalar hittar ni genom att klicka här.

Lag- och ledarmaterial
I februari månad fick de lag som tog sig till våra materialbeställningskvälIar på kansliet möjlighet att beställa material. I slutet av denna vecka kommer vi förhoppningsvis ha fått allt material som beställts. En nyhet kommer i slutet av nästa vecka gå att läsa på hemsidan där information om när respektive träningsgrupp kan hämta sitt material från kansliet kommer finnas.

Utomhusträningstider
Vi har nu fått alla träningstider från kommunen och kommer under både denna och nästa vecka arbeta med att fördela träningstider. Då fördelningen är ett pussel är det svårt att säga när vi kommer att vara klara med det men vi jobbar för att det ska vara klart så fort som möjligt.
Kommentar När beräknas utomhussäsongen att dra igång på ett ungefär?
- Stefan Wendin. 9 mar 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv