Snart börjar SM & Nationella spelen!

9 september 2015 Under kommande helg kommer lag från hela Sverige hit till Sundbyberg för att delta i SM & Nationella spel i Fotboll för Special Olympics. Sundbybergs IK är huvudarrangörer i samarbete med Stockholms handikappförbund och extra kul är det att turneringen för första gången äger rum i Stockholm! Vi uppmanar alla att ta sig till invigningen och planerna för att titta på matcherna och ta del av den härliga glädjen och energin samt den fina fotbollen som spelas. Nedan följer allmän information om invigningen och mästerskapet.

  • Fredag den 11 september kommer en invigningsmarsch med start kl. 18:00 från Sundbybergs IK's kansli äga rum. Kom och heja på de deltagande lagen. Slutstation för marschen är Sundbybergs IP där en invigningsceremoni kommer att hållas dit alla är varmt välkomna.
  • Lördag den 12 september sätter mästerskapet igång. Första matchen startar kl. 09:00 och spelplaner är Sundbybergs IP, Rissne IP och Ursviks IP. Slutspelen äger rum under söndagen och för att ta del av mer information om mästerskapet så som spelschema, resultat m.m. klicka här.
Fortfarande finns möjligheten för de som vill och kan att hjälpa till som funktionärer under mästerskapet. Kontakta då Ylva Wastesson på ylva@sik.org.

Arkiv