Prog-IT ny huvudsponsor för barn- och ungdomsverksamheten

15 maj 2024

Varmt välkomna Prog-IT!

Sundbybergs IK Fotboll är väldigt glada över att presentera IT-experten Prog-IT som ny huvudsponsor för barn- och ungdomsverksamheten.
Prog-IT är företaget som specialiserar sig på att leverera avgörande IT-lösningar och tjänster för företag i olika branscher och sektorer. Företaget har ca 90 anställda i Sverige och Finland och kommer bland annat stötta Knatteskolan, Kvällsfotbollen i Rissne/Hallonbergen för ungdomar samt Gåfotbollen. Läs mer om Prog-IT på deras hemsida.

Såhär säger Prog-IT om det nya samarbetet:

 "🌟 Prog-It är stolt huvudsponsor av Sundbybergs IK Fotbolls barn- och ungdomsverksamhet 🌟

Vi på Prog-It är otroligt stolta över att gå in som huvudsponsor för SIK fotbollsverksamhet på barn- och ungdomssidan.

Vi är övertygade om att ungdomsidrotten har en otrolig kraft att inspirera, lära och förena människor från alla bakgrunder. Att stödja en förening som SIK, med sin rika historia, sina sunda värderingar och sitt starka sociala engagemang, känns helt rätt för oss.

Med över 1200 spelare och 250 ledare, strävar Sundbybergs IK Fotboll efter att vara en inkluderande förebildsorganisation på nationell nivå.

Tillsammans siktar vi på att skapa en miljö där drömmar kan bli verklighet och alla kan utvecklas på sitt eget sätt, vare sig målet är att bli fotbollsproffs eller bara ha kul!

Vi ser fram emot att stödja och bidra till SIK:s arbete med ungdomar och fortsätta bygga starka band inom lokalsamhället. Tillsammans gör vi skillnad! 💚"

- Vi är taggade på att komma igång med samarbetet och vill välkomna Prog-IT till vår förening. I augusti kommer vi även att presentera ytterligare en del i samarbetet, säger Pontus Persson som är fotbollskoordinator i Sundbybergs IK Fotboll.

Arkiv