Premiärseger för både damlaget och herrlaget

22 april 2015

Söndag den 19 april spelade Sundbybergs IK´s nystartade damlag sin första seriematch, och som de gjorde det! Det blev bästa tänkbara start med en 3-0 vinst mot FK Bromma på Rissne IP. Målskyttar var Sonia Hammi, Dalia Rashid och Ginette Sharro. Nästa match är ett derby och spelas söndag den 26 april på Ursviks IP mot Ursviks IK. Matchstart är kl. 19:00. Kom gärna ner och heja på vårt damlag!

Även herrlaget hade seriepremiär helgen som var och lyckades plocka med sig tre pinnar på bortaplan mot Täby FK. Segermålskytt blev Yonis Egag och han var även matchens enda målskytt då den slutade 1-0. För att läsa om matchen kan ni klicka här där ni hittar ett matchreferat skrivet av herrlagets lagledare Niclas Tegman. Nästa match spelas på Rissne IP lördag den 25 april kl. 13:00. För motståndet står Märsta IK som även de vann deras premiärmatch.

Arkiv