Ny styrelse och ny ordförande

10 april 2024


Den 7 mars i Folkets Hus hölls Sundbybergs IK Fotbolls årsmöte där bland annat en ny fotbollsstyrelse röstades fram av medlemmarna.
Vid årsmötet var 30 medlemmar på plats och röstade.

Vi riktar ett varmt och stort tack till styrelsens ordförande Morthen Holmberg som avtackades på mötet. Morthen har över lång tid i olika roller ställt upp för Sundbybergs IK och bidraget till att utveckla vår gemensamma förening och framförallt sektionen Fotboll. Tack Morthen! Vi passar också på att rikta ett stort tack till Mikael Hallengren för sina insatser i styrelsen.

Anette Bornäs röstades in som ny medlem i styrelsen och Tom Wadegård valdes till ny ordförande för SIK Fotboll efter Morthen Holmberg.
Helena Hagel och Dan Wetterborg omvaldes som styrelseledamöter till årsmötet 2026
Årsmötet beslutade att välja Robert Guenter och Päivikki Timonen till valberedningen till årsmötet 2025.

För de som är intresserad av att läsa årsmöteshandlingarna finns de på kansliet.

Nya ledamoten Anette Bornäs är 56 år, bosatt i Duvbo, Sundbyberg. Anette har mångårig bakgrund som tränare/lagledare för F07 och är idag lagledare för Damjuniorerna. Till vardags arbetar Anette som teamledare på Telia, Arenastaden. Förutom Sundbybergs IP är Sollentuna Golfklubb en favoritplats att hänga på.


Fotbollsstyrelsen 2024


 Tom Wadegård
Ordförande
Helena Hagel
Ledamot
Anette Bornäs
Ledamot

Rouzbeh Najafi
Ledamot
Ylva Wastesson
Ledamot
Tindra Wuscha
Ledamot

Dan Wetterborg
Ledamot
Kommentar Trevligt med en ny styrelse. Jag har ett förslag att PH från ishockeyn blir invald nästa år då han tänker utanför boxen, sätter inte sig själv först samt är väldigt ödmjuk.
- Bo Inge Sämre . 12 apr 2024 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv