Vi söker assisterande tränare för Damjuniorerna

16 januari 2024

Om Rollen

SIK Dam J är en del av klubbens seniorverksamhet och bedrivs likt ett seniorlag där truppen består av ett urval av spelare i åldrarna 15-19 år som tränar 3 gånger i veckan. Det är ett lag fyllt med ambitiösa spelare och laget har ett nära samarbete med Damlaget.

Som assisterande tränare kommer du att vara med och leda utvecklingen av lagets spelare tillsammans med huvudtränare och övriga i ledarstaben.

Vi söker dig som kan engagera och stötta spelare samtidigt som du vill utveckla dig själv som fotbollstränare.

Om Sundbybergs IK Fotboll 
Fotbollssektionen i Sundbybergs IK grundades 1904 och har idag över 1200 spelare och 250 ledare i fler än 50 träningsgrupper. Föreningen engagerar barn, ungdomar, vuxna, pensionärer och hela familjer, människor med många olika ursprung och livssituationer. Tillsammans är vi en av landets 30 största fotbollsverksamheter.

Sundbybergs IK Fotboll är Sundbybergs stads största idrottsrörelse och vill vara en inkluderande förebildsorganisation på nationell nivå genom att kombinera en transparent organisation med sunda värderingar, fotbollskvalitet och socialt ansvar.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV, ett personligt brev och referenspersoner i ett samlat dokument
Du skickar din ansökan via e-post till fotboll@sundbybergsik.se . Märk ditt mejl med "Ansökan Assisterande DAM J”
Tillträdesdatum är snarast möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta oss via e-post.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Arkiv