Nya riktlinjer kring klädsel för spelare och ledare

6 september 2023Riktlinje träningskläder för spelare


Under de senaste åren har det blivit mer och mer vanligt att våra spelare tränar i diverse olika klubbtröjor och andra föreningars profilkläder i stället för Sundbybergs IK Fotbolls profilkläder, därför vill vi med dessa riktlinjer förtydliga vad sektionen förväntar sig av sina aktiva spelare och vad som gäller framöver. 

Läs mer om riktlinje träningskläder för spelare här >>


Riktlinje för ledarkläder


Målet med riktlinjen är att det ska bli tydligt vad du som ledare kan förvänta dig att få och att SIK Fotboll ska ha kontroll över de mycket stora kostnader som är förknippade med ledarkläderna.

Riktlinjerna gör att vi kan få rimliga förväntningar och kan använda pengarna vi sparar till övrig verksamhet istället. Vi reviderar riktlinjen med syftet att flera ledare ska ha våra profilkläder på aktiviteter genom en personlig periodisering, utöver detta lägger vi till regnjackan som ett plagg till våra ledare.

Läs mer om riktlinje ledarkläder här >>

Arkiv