Dags att önska inomhustider för vintern 2023/2024

4 september 2023Höstsäsongen har dragit igång och därmed är det även dags att börja planera inför inomhusträningen i vinter.

Vi kommer inom de närmsta veckorna få veta vilka tider i kommunens hallar som satts till förfogande för SIK Fotbolls användning. Nu ska du som lagledare lämna in önskemål för vilken dag i veckan din träningsgrupp helst vill träna under vinterhalvåret. När samtliga grupper svarat börjar vi planera schemat med så mycket hänsyn till era önskemål som möjligt.

Träningsgrupper födda 2018-2013 börjar sin inomhusträning från vecka 45.
Övriga träningsgrupper börjar sin inomhusträning från vecka 49.

Ni kommer att förfoga över eran nuvarande utomhusträningstid fram till den 1 december 2023*. Ni kan alltså fortsätta träna utomhus fram tills dess, därefter kommer vinterschemat för utomhusfotboll tillsättas. Ta hänsyn till att under november får ni endast träna utomhus om planerna är snöfria. 

* = OBS, Sundbybergs IP Gräsplan kommer stängas någon gång under okt/nov vilket gör att schemat ändras till "När naturgräset är stängt". Se schemat här!

TILL ENKÄTEN >>

OBS! Sista svarsdag är måndag 2e Oktober.

Arkiv