Säsongsavslutningen 12 november

29 september 2023

Välkommen till Sundbybergs IK Fotbolls säsongsavslutning 2023! Alla träningsgruppers spelare, ledare, föräldrar, släkt och vänner bjuds till vår stora fotbollsfest i Löthallen när säsongens ska avrundas.

Dagen kommer bl.a. innehålla medaljutdelning, knattematcher, tävlingar, uppvisningsmatcher och utlottning av fina priser från Stadium och Adidas med mera. Det kommer även finnas fikaförsäljning, ansiktsmålning och souvenirförsäljning. Det kommer även finns möjlighet att prova storlekar i SIK:s profilkläder på plats.

Boka in datumet och så ses vi där!

SIK Fotbolls säsongsavslutning 2023

  • Söndag 12 november
  • 10:00-15:30
  • Löthallen

Schema för dagen finner ni upp i högra hörnet på nyheten!

Följ oss på våra sociala medier:


Kommentar förut jättenöjda men den terminen jag inte nöjda Det finns inte traning. Mvh Asmeret
- Noah. 29 sep 2023 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv