SIK Fotboll Fitness är igång!

21 september 2023

SIK har äntligen startat upp SvFF:s träningskoncept Fotboll Fitness. Det är en träningsform som passar alla oavsett ålder, fotbollserfarenhet eller fysisk form.

Fotboll Fitness kan definieras som organiserad spontanfotboll där fokus ligger på att förbättra hälsan på ett roligt och socialt sätt utan fokus på att vinna. Vi spelar för att det är kul och för att få motion. Allt spel sker utan tacklingar för att minimera skaderisken.

Målgruppen är framförallt ledare och föräldrar i klubben men alla över 15 år är välkomna att prova på.

För att vara med anmäler du dig via länken och svarar ja på mailkallelsen som skickas ut inför varje träning. Alla som har betalat ett medlemsskap i Sundbybergs IK spelar utan extra kostnad. Vill du inte vara medlem betalar du 30 kronor per pass via Swish på plats.

Vi spelar på Golfängarna, söndagar med samling 19:00. Träningen pågår mellan ca 19:15-20:30. Vi håller på så länge vädret tillåter.

Vad behöver jag ha med mig?
Fotbollsskor är inget krav, bekväma sportskor funkar också utmärkt. Detsamma gäller för klädsel, sportkläder går lika bra som specifika fotbollskläder. Benskydd är inte heller ett måste då vi inte tacklar varandra.

Vi rekommenderar att du tar med dig en vattenflaska (går att fylla på plats). Det finns tillgång till toalett men inget omklädningsrum.

Vid frågor mailar du fotboll@sik.org

TILL ANMÄLAN >>


Arkiv