Tack för allt, Alexander!

18 september 2023


Vår sportchef för Flick 5-19 & Dam, Alexander Ragnarsson, går vidare mot nya utmaningar efter 9 år i klubben.

Alexander har tackat ja till en tjänst på ett nytt jobb. Han kommer att finnas på plats hos oss fram till den 27 oktober som blir sista arbetsdagen.

Alexander började sin resa i Sundbybergs IK Fotboll som 15-åring, när han i november 2013 klev in som tränare för Flickor 2002. Efter tre säsonger lämnade han sedan för en kort sejour i en grannklubb för att sedan återvända igen vintern 2017. Han anställdes då som fotbollskonsulent på kansliet och blev samtidigt tränare för Dam J-laget. Idag ansvarar han för flicksidan och damlaget.

– Det känns såklart vemodigt att lämna SIK efter nästa 6 år på kansliet och alla år som ledare i föreningen. Jag tar med mig många goda minnen och kunskap som jag fått till mig från alla olika konstellationer på kansliet. SIK Fotboll är en otroligt bra arbetsplats med fantastiska kollegor som brinner för föreningen och utvecklingen av den. Även fast jag inte kommer vara anställd längre så ser jag mig som en stor SIK-supporter och jag kan lova att ni fortsatt kommer se mig på Sundbybergs IP, säger Alexander.

Fotbollsstyrelsen har sedan de fick till sig informationen om Alexanders avsked påbörjat ett förändringsarbete kring rollerna på kansliet. Inom kort kommer en ny struktur och nya roller att implementeras i verksamheten.

Sundbybergs IK Fotboll vill rikta ett stort tack till Alexander för hans arbete hos oss och önskar honom ett stort lycka till med allt framöver!

Arkiv