Ny styrelse vald på årsmötet

16 mars 2023

Den 9 mars i Folkets Hus hölls Sundbybergs IK Fotbolls årsmöte där bland annat en ny fotbollsstyrelse röstades fram av medlemmarna.

Med anledning av att vi i år satsade på en stor ledarkickoff i februari så valde vi att hålla årsmötet kort och koncist utan ytterligare programpunkter än de sedvanliga årsmöteshandlingarna detta år. Trots det var ändå 40 medlemmar på plats och extra roligt var att hela 13 stycken barn- och ungdomsspelare från olika lag tagit sig dit för att rösta.

Vi riktar ett varmt tack till styrelsens ledamöter Fredrik Karlsson och Emma Lahger som tackat nej till att bli omvalda till en ny mandatperiod. Fredrik har suttit i styrelsen sedan 2018 varav två år som ordförande och Emma har varit med sedan 2021.

Som deras ersättare röstades två nya ledamöter in, Tindra Wuscha och Rouzbeh Najafi, samt att Ylva Wastesson valdes in på nytt och vår ordförande Morthen Holmberg omvaldes på två nya år.

För de som är intresserad av att läsa årsmöteshandlingarna finns de på kansliet.


Presentation av de nya ledamöterna

Tindra Wuscha är 20 år, bosatt i Ursvik och har spelat fotboll i Sundbybergs IK hela vägen från knatte till Damlaget! Hon har även ledarerfarenhet av att arbeta med Sundbybergs IK Fotbolls fotbollsskola och knatteskola. Till vardags jobbar Tindra inom idrotten i Sundbyberg stad när hon inte spelar fotboll själv. Valberedningen är otroligt glada att en ung och målmedveten tjej som Tindra vill bidra med sina
erfarenheter som spelare till utvecklingen av Sundbybergs IK Fotboll.

Rouzbeh Najafi är 42 år, bosatt i Centrala Sundbyberg och har mångårig erfarenhet av att träna barn, ungdomar och seniorer i Sundbybergs IK Fotboll. Utanför fotbollen arbetar han med processutveckling samt har stor erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling. Rouzbeh har även suttit med i valberedningen för Sundbybergs IK Fotboll i 3 år.


Sundbybergs IK Fotbolls styrelse 2023Morthen Holmberg
Ordförande
Helena Hagel
Ledamot
Mikael Hallengren
Ledamot
Rouzbeh Najafi
Ledamot
Tom Wadegård
Ledamot
Ylva Wastesson
Ledamot
Dan Wetterborg
Ledamot
Tindra Wuscha
Ledamot


Sundbybergs IK Fotbolls valberedning 2023

  • Anette Bornäs
  • David Eriksson
  • Robert Guenter, sammankallande

Arkiv