Är du SIK Fotbolls FIFA 23-mästare?

23 februari 2023


Ta chansen att bli klubbmästare och representera Sundbybergs IK Fotboll i den stora FIFA 23-turneringen Slaget om Stockholm! 

Bli klubbmästare

Den 27 april klockan 19:00 avgörs onlinekvalet där alla anmälda kör utslagningsmatcher tills det endast är 2 personer kvar.

Finalen spelas sedan live på SIK Fotbolls dag den 6 maj på Sundbybergs IP, där alla kan komma och heja fram sin kompis i finalen. Flera roliga aktiviteter utlovas även denna dag.

Vinnaren i klubbmästerskapet kammar hem ett gaming-kit från SteelSeries, en väska från Pantamera fylld med merch, en goodie-bag från Hallon och andra fina priser till ett värde av 4000 kr!

Vinnare går vidare till den större turneringen (Slaget om Stockholm) mot andra klubbmästare och tävlar om ytterligare 30 000 kr till sin klubb. Vinnaren i den större turneringen får dessutom fritt välja en gaming-dator/laptop frå LEGION by Lenovo upp till ett värde av 25 000 kr och en LEGION by Lenovo skärm med värde upp till 5000 kr.

Tävlingsform/krav

  • Turneringsformat: 1 mot 1
  • För att vara med behöver du: FIFA 23, en spelkonsol (PS4, PS5, Xbox One eller Xbox Series X/S) och ett Online-ID för cross-play i FIFA 23 (EA ID)
  • Alla matcher spelas i ett läge där alla lag är lika starka (95 TOT)
  • För att delta måste du vara aktiv eller ledare i Sundbybergs IK Fotboll


Anmäl dig här >>


Nu visar vi vad Sundbybergs IK Fotboll går för inom E-Sport!

Kommentar Jag vill anmäla mig för turneringen
- HUGO SCHEFSTRÖM. 23 feb 2023 (Svara på inlägg | Abuse)
Svar till: HUGO SCHEFSTRÖM Fyll i din anmälan på länken högst upp på sidan!
- Kansliet. 23 feb 2023 (Abuse)
Kommentar Vill anmäla mig till tunering
- HUGO SCHEFSTRÖM . 13 mar 2023 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv