Tack, Isaac!

6 november 2023


Isaac går vidare mot nya utmaningar efter nästan 20 år i klubben.

Resan i SIK började på Duvboparkens grusplan när Isaac som nioåring gjorde sin första fotbollsträning. När han senare slutade spela fortsatte han istället som ledare i klubben och har under de följande femton åren tränat hundratals SIK-spelare. Lägger man till alla spelare på Knatteskolan, Fotbollsskolan, Extrapass och camper är det tusentals.

De senaste nio säsongerna har han varit huvudtränare för klubbens herrjuniorer, som flera gånger kvalat in till nationella serier, och försett herrlaget med flera unga duktiga spelare.

I samband med sin roll som tränare fick Isaac frågan om att börja jobba på kansliet sommaren 2015 och har sedan dess varit en av de ansvariga för barn- och ungdomsverksamheten i SIK Fotboll. Sedan våren 2020 har han också varit ansvarig som sportchef för herrlaget.

Det har nu blivit dags för nya äventyr och fredag 17 november blir Isaacs sista officiella arbetsdag. Vid behov kommer han att finnas med i bakgrunden ytterligare en tid och stötta kansliet tills en ersättare är presenterad. Han säger så här om beskedet:

– Det är blandade känslor. SIK kommer alltid vara en stor del av mitt liv eftersom jag varit här så lång tid. Det var här allt började både som spelare och tränare.
Det har varit en ära att jobba så länge i klubben och jag kommer bära med mig många fina minnen från tiden här.
Jag vill tacka alla fantastiska spelare och ledare jag fått möjligheten att lära känna och jobba med. Vi ses igen!

I slutet av förra veckan presenterade styrelsen en ny medarbetare på kansliet och processen att hitta Isaacs ersättare är påbörjad.

Tack, Isaac!

Kommentar Tack Isaac för allt stöd och gott samarbete, stort lycka till med ditt framtida engagemang!
- Mats Hedensjö . 6 nov 2023 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Tack Isaac för gott jobb, stort engagemang med många timmar på plan och på kansliet. Stort lycka till framåt!
- Stephanos. 19 nov 2023 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv