Dags att önska inomhustider för vintern

14 september 2022


Höstsäsongen har dragit igång och därmed är det även dags att börja planera inför inomhusträningen i vinter.

Vi har fått veta vilka tider i kommunens hallar som satts till förfogande för SIK Fotbolls användning. Nu ska du som lagledare lämna in önskemål för vilken dag i veckan din träningsgrupp helst vill träna under vinterhalvåret. När samtliga grupper svarat börjar vi planera schemat med så mycket hänsyn till era önskemål som möjligt.

Träningsgrupper födda 2017-2012 börjar sin inomhusträning från vecka 45.
Övriga träningsgrupper börjar sin inomhusträning från vecka 49.

Ni kommer att förfoga över eran nuvarande utomhusträningstid fram till den 2 december 2022*. Ni kan alltså fortsätta träna utomhus fram tills dess, därefter kommer vinterschemat för utomhusfotboll tillsättas. Ta hänsyn till att under november får ni endast träna utomhus om planerna är snöfria. 

* = OBS, Sundbybergs IP Gräsplan kommer stängas någon gång under okt/nov vilket gör att schemat ändras till "När naturgräset är stängt". Se schemat här!

TILL ENKÄTEN >>

OBS! Sista svarsdag är torsdag 6e Oktober.

Kommentar Här kommer önskemål om inomhustider för F2012! 1. Vardag helst onsdag lr måndag 2. Lördag FM 3. Söndag FM 4. Söndag EM 5. Lördag EM Om det skulle finnas tider över så tar vi jättegärna 2 gånger i veckan!!! Tack och bock!
- Helen Nilsson . 4 okt 2022 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv