Erbjudande från Stadium

13 september 2022


25% på adidas fotboll*

Vi i klubben har fått ett unikt erbjudande för våra medlemmar att nyttja på Stadium. Erbjudandet gäller på adidas fotbollssortiment som ni hittar på stadium.se under fotboll och i deras butiker. Skulle något inte passa, gäller såklart ett års öppet köp och bytesrätt i butik. Koden registreras i varukorgen/kassan.

Gäller mellan 15 augusti - 15 november
RABATTKOD: ADIDASKLUBBFW22

Stöd din förening - Bonus till alla!
Du vet väl att du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium? Samtidigt behåller du din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Läs mer och registrera dig på www.stadium.se/teamsales. Så kan du stödja din förening direkt.
Join the movement.

*Rabatten gäller ej på medlemspriser, redan nedsatta priser, produkter som ingår i vårat föreningssortiment eller produkter som skickas direkt från våra samarbetspartners.

Arkiv