Valberedningens förslag

6 mars 2022Till årsmötet 20 mars 2022 har valberedningen tagit fram följande förslag på vilka personer som ska ingå i Sundbybergs IK Fotbolls styrelse

Kvarstår sedan tidigare

  • Morthen Holmberg, ordförande, vald t.o.m. årsmötet 2023.
  • Fredrik Karlsson, ledamot, vald t.o.m. årsmötet 2023.
  • Emma Lahger, ledamot, vald t.o.m. årsmötet 2023.
  • Ylva Wastesson, ledamot, vald t.o.m. årsmötet 2023.


Morthen Holmberg, Fredrik Karlsson, Emma Lahger och Ylva Wastessons mandatperioder sträcker sig till 2023 och sitter således kvar i styrelsen ett år till. Helena Hagel, Mikael Hallengren, Daniel Smålänning och Dan Wetterborgs mandatperioder löper dock ut. Helena, Mikael och Dan har meddelat valberedningen att de ställer upp för omval.

Daniel Smålänning har däremot aviserat att han tyvärr inte ställer upp för omval i år. Vi vill rikta ett stort tack till Daniel för hans styrelsearbete under de senaste 4 åren!

Som ersättare till Daniel Smålänning föreslår valberedningen Tom Wadegård som ny styrelseledamot.

Valberedningens förslag

  • Helena Hagel till ledamot för en tid av 2 år t.o.m. årsmötet 2024.
  • Mikael Hallengren till ledamot för en tid av 2 år t.o.m. årsmötet 2024.
  • Tom Wadegård till ledamot för en tid av 2 år t.o.m. årsmötet 2024.
  • Dan Wetterborg till ledamot för en tid av 2 år t.o.m. årsmötet 2024.


Valberedningen har bestått av Rouzbeh Najafi (sammankallande), Viktor Fleetwood, Christina Månsson Tomás och Rasmus Ovansjö.

Presentation

Tom Wadegård

Tom är 43 år, bosatt i Ursvik och har varit aktiv som ledare i SIK Fotboll sedan 2015. I arbetslivet har Tom 20 år inom fastighetsbranschen på sitt CV där han haft olika ledande roller och besitter ett mycket brett kontaktnät. Valberedningen ser väldigt positivt på att få in Tom i styrelsen och tror starkt på att hans kompetens och kontakter kommer att komma väl till hands i det fortsatta styrelsearbetet.


Helena Hagel

Helena är 51 år, bosatt i centrala Sundbyberg och arbetar som säljare och stylist inom optik. Hon har varit aktiv inom SIK sedan slutet på 90-talet och har många års erfarenhet av föreningslivet i allmänhet och Sundbybergs IK i synnerhet. De senaste 2 åren har hon suttit i fotbollssektionens styrelse och valberedningen är glada att hon ställer upp för omval till 2 nya år.Mikael Hallengren

Mikael är 47 år, bosatt i Duvbo och har över 10 års erfarenhet som fotbollstränare på ungdomssidan, är utbildad hos Svenska Fotbollförbundet (B Ungdom) och har suttit i SIK Fotbolls styrelse i 2 år. Till vardags arbetar han med bostadsproduktion och har över 20 års erfarenhet av olika ledande roller i sitt arbetsliv. Valberedningen ser väldigt positivt på att få behålla Mikael i 2 nya år.


Dan Wetterborg

Dan är 42 år, bosatt i Järvastaden och har mångårig erfarenhet av att träna barn och ungdomar i Sundbybergs IK och dessförinnan Vasalunds IF. Till vardags arbetar han som psykolog och doktorerar inom psykologi, utöver det är han också lektor på Karolinska Institutet. Dan har suttit i styrelsen i 2 år och valberedningen ser fram emot 2 nya år med Dan.Årsmöte SIK Fotboll

Söndag 20 mars 11:00
Allaktivitetshuset, Sundbyberg

Arkiv