Nyheter i klädprofilen 2022

4 mars 2022


Årets klädprofil är här. En del produkter utgår eller ersätts och en del nya produkter tar plats till säsongen 2022.

Nyheter:

  • Ny träningströja (t-shirt)
  • Grön underställströja
  • Ny regnjacka
  • Nya strumpor
  • Svarta träningsshorts för flick/dam 


Vi får äntligen tillbaka en träningströja med en mer Sundbybergsaktig färgton som ersätter förra årets mörkgröna t-shirt, som var vårt enda alternativ förra året av logistiska skäl. I årets profil har vi lagt till den efterfrågade gröna underställströjan som är perfekt att ha under matchtröjan eller på träning när det är lite kyligare.

Vi har även sett till att våra dam- och flickspelare får valmöjligheten att träna i svarta träningsshorts om så önskas.
En annan god nyhet är att vi har en ny modell på årets regnjacka, som tack vare ett annat material, gör att trycket inte längre kommer lossna och falla av som vi hade stora problem med på den gamla jackan. Dessvärre är det stora förseningar i Adidas produktion och regnjackan kommer att anlända först vecka 27, vilket är en mindre bra nyhet.

Sist men inte minst så har vi fått tillbaka de vita strecken på våra strumpor, vilket vi är glada över. Dessutom har fått ett starkare material där fram vid tårna där strumporna oftast gick sönder i föregående modell.

Köp Sundbybergs IK Fotbolls profilkläder här >>

Det finns även fortfarande möjlighet att beställa våra souvenirer som t.ex. supportermössan, halsduk och handduk. Beställ souvenirprodukterna här >>

Arkiv