Stora förseningar av lagmaterialleveranser

4 mars 2022


Vi på kansliet får många frågor kring materialbeställningar och när man kommer kunna hämta det som beställts i vintras. Här kommer en lägesrapport.

Med anledning av de tidigare nedstängningarna i samhället ligger Adidas, som har sin största produktion i Asien, långt efter med sin produktion och leverans till flera länder, bl.a. Sverige. Detta leder till att Stadium inte får in tillräckligt med produkter till sitt lager och därav skapas stora förseningar på våra träningsgruppers beställningar. Det finns idag inget definitivt svar på när leveranstiderna kommer att återgå till det normala igen.

PÅ INGÅNG MEN INGEN EXAKT LEVERANS DATUM

 • Bollar
 • Koner (platta och vanliga)
 • Målvaktströjor 
 • Målvaktshandskar
 • Mindre sjukvårdsväskor
 • Tränarkläder
 • Kaptensbindlar

EJ BEKFÄTAT NÄR PRODUKTEN ÄR ÅTER I LAGER

 • Matchtröjor
 • Stor sjukvårdsväska
 • Västar
 • Vinterjackor

I LAGER VECKA 27

 • Ledarpikétröjan
 • Målvaktsbyxor
 • Allvädersjackor
 • Regnjackor


Vi har en dialog med Stadium och gör det vi kan för att få fram allt material så snart det går men vi ber alla träningsgrupper ha förståelse kring situationen. Vid frågor eller funderingar så kontakta alexander@sik.org

För tillfället finns det inget mer vi kan göra än att invänta uppdateringar från Adidas/Stadium. Det är i dagsläget inte tillåtet att på egen hand köpa in material från andra märken eller leverantörer än de vi har avtal med.

Vi beklagar situationen. Kansliet kommer med en ny lägesuppdatering så fort vi har ny information att dela med er.

Arkiv