Tino bakom seger mot AIK

1 februari 2022


Vår tidigare spelare och fotbollskonsulent Constantino Capotondi var inblandad i båda målen när hans lag besegrade allsvenskan AIK med 2-1 förra veckan.

Constantinos Sollentuna FK, till vardags hemmahörande i Ettan Norra, ställdes mot tuffast tänkbara motstånd i årets första träningsmatch - nämligen allsvenska topplaget AIK inför drygt 1500 åskådare på Skytteholms IP. Solnalaget ställde dessutom upp med en mer eller mindre ordinarie startelva i den första halvleken för att sedan rotera med många byten i paus.

"Tino" startade matchen och stod för en assist plus en så kallad "hockeyassist" och var alltså inblandad i båda målen i 2-1 segern. På planen i Sollentuna fanns även Maximilian Dejene som har några säsonger i Sundbybergs IK P2000 bakom sig samt vår tidigare assisterande tränare i herrlaget, Viktor Blom, som ledde SFK från bänken.

I den 37:e minuten serverade Tino en perfekt hörna mot den bortre stolpen som nickades in till 1-0 och i den 57:e minuten fick Tino bollen på högerkanten i en omställning, var på han spelade en öppnande passning i djupled på löpande lagkamrat, som i sin tur slog ett inlägg som ledde till 2-0. AIK reducerade i den 72:a minuten men fick se sig besegrade.

Vill du följa Constantinos framfart kan man se hans matcher via betalkanal på nätet. Vi säger stort grattis och önskar "Tino" lycka till med säsongen!


Fotnot: Constantino spelade i Sundbybergs IK 2010-2019 och jobbade på kansliet 2020-2021. Foto: Henrik Kullberger, Tino gör sitt första A-lagsmål 2018.

Kommentar Stort!
- Mattias Rodehed. 13 feb 2022 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv