Tack, Adam!

9 november 2022


Huvudtränare Adam Larsson lämnar sin roll i herrlaget och går vidare mot nya utmaningar.

– Ett tufft men lärorikt år. Jag är oerhört besviken över resultatet men är säker på att vi alla tar med oss viktiga erfarenheter ifrån detta. Efter två säsonger i SIK känns det som rätt läge att lämna över stafettpinnen nu. Jag vill tacka klubben för den här tiden och kommer minnas dessa åren som väldigt viktiga för min utveckling som fotbollstränare, säger Adam Larsson.

– Vi vill tacka Adam för sitt stora engagemang och det goda samarbetet vi haft under de här två säsongerna. Ledarstaben har haft en svår uppgift i år men med Adam i spetsen verkligen jobbat hårt för att lösa den. Han har varit extremt noggrann och proffsig från början till slut och vi önskar honom all lycka i de framtida uppdrag han tar sig an, säger sportchef Isaac Bengtsson.

Arkiv