Damlaget söker assisterande och målvaktstränare

28 november 2022


Inför säsongen 2023 söker Sundbybergs IK Fotboll fler tränare till Damlaget

Sundbybergs IK Fotboll är Sundbybergs stads största idrottsrörelse och vill vara en inkluderande förebild organisation på nationell nivå genom att kombinera en transparent organisation med sunda värderingar, fotbollskvalitet och socialt ansvar. Föreningen utgår från sin utbildningsplan Sundbybergsmodellen som genomsyrar hela verksamheten. 

Säsongen 2023 kommer damlaget spela i dam div 4. Vi har en hårt jobbande trupp som lägger ner sin fritid på att utvecklas och ha roligt tillsammans. Det finns ett nära samarbete med juniorlaget med rotationsträning för de som behöver utmaning. Damlaget har även sin helt egna Veo-kamera som kan användas till att analysera samtliga träningar och matcher om så önskas. Vi har ambitioner att på kort sikt avancera tillbaka till div 3 och söker nu ambitiösa och drivna ledare som vill vara med oss på resan.

Vi tar nu emot ansökningar till följande tjänster

  • Assisterande tränare Damlag
  • Målvaktstränare Dam A / Herr A

Vid intresse, maila till alexander@sik.org med ditt fotbolls CV.

Kommentar Hej ja söker tränar tjänsten för ass tränare uppdraget vill visa upp mig inför klubben.
- Mohammad salami . 15 jan 2023 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv