Nya tränare klara för herrlaget

10 november 2022


Sundbybergs IK Fotboll kan med stor glädje presentera sina nya herrlagstränare som påbörjar sina uppdrag med omedelbar verkan.

Ny huvudtränare för herrlaget blir Jonas Petros och assisterande blir klubbprofilerna Daniell Rojas och Robel Asfaha.

Jonas kommer närmast ifrån tränaruppdrag i Storskogens SK, Rojas från ett tränaruppdrag i klubbens framgångsrika herrjuniorer och Robel sadlar om från spelare till tränare. Jonas, Rojas och Robel har alla tre ett förflutet som spelare i klubben och har under en säsong (2016) till och med spelat med varandra samtidigt. Sammanlagt har dessa tre herrar smått otroliga 25 säsonger som spelare i herrlaget och kan klubben mer än väl.

– Det känns väldigt bra att redan ha en ny tränarlösning på plats så pass tidigt. När vi kunde få in den här trion, som dessutom känner varandra sedan tidigare och har så pass starka kopplingar till klubben och laget, så kändes det som en perfekt matchning utifrån vad vi sökte, säger sportchef Isaac Bengtsson.

Intervjuer med tränarna kommer inom kort på herrlagets laghemsida >>

Vi hälsar Jonas, Rojas och Robel varmt välkomna i sina nya roller!

Arkiv