SIK Fotboll startar ungdomsråd

27 oktober 2022


Nu startar Sundbybergs IK Fotboll ungdomsråd. Ett ungdomsråd är en sammansatt grupp bestående av aktiva barn- och ungdomar i föreningen som diskuterar, lyfter och agerar språkrör för de aktiva i sektionen. 

Vi tycker det är väldigt viktigt att våra aktiva i föreningen ska ha möjlighet att kunna vara med att påverka sin egen verksamhet. Med ett ungdomsråd kan våra aktiva lyfta idéer och frågor som våra barn- och ungdomar tycker är viktiga och få fram deras synpunkter direkt till kansli och styrelse. Målet är att träffas fyra gånger per år där första mötet kommer genomföras februari 2023.

Varje träningsgrupper F/P 2011-2004 ska utse 2 representanter bland era spelare. Ni genomför valet i träningsgruppen genom att alla spelare som vill ställa upp i valet gör det och sedan röstar alla spelare på kandidaterna. Efter ni tagit fram era 2 kandidater så mejlar ni dessa namn till fotboll@sik.org. Kansliet vill ha namn på era kandidater senast måndag 5 december 2022.

Arkiv