Damlaget & Damjuniorerna söker tränare till 2022

22 september 2021

Inför 2022 söker Sundbybergs IK Fotboll tränare till damverksamheten på både senior- och juniorsidan.

Sundbybergs IK Fotboll är Sundbybergs stads största idrottsrörelse och vill vara en inkluderande förebild organisation på nationell nivå genom att kombinera en transparent organisation med sunda värderingar, fotbollskvalitet och socialt ansvar. Föreningen utgår från sin utbildningsplan Sundbybergsmodellen som genomsyrar hela verksamheten. 

Sedan starten hösten 2017 har Damlaget avancerat till div 3 och gör nu (2021) sin andra raka säsong i serien. Vi har en hårt jobbande trupp som lägger ner sin fritid på att utvecklas och ha roligt tillsammans. Det finns ett nära samarbete med juniorlaget med rotationsträning för de som behöver utmaning. Damlaget har även sin helt egna Veo-kamera som kan användas till att analysera samtliga träningar och matcher om så önskas. Vi har ambitioner att på lång sikt avancera ytterligare i seriesystemet och söker nu ambitiösa och drivna ledare som vill vara med oss på resan.

Damjuniorlaget spelar förnärvarande i F16/19 - Div 2 & 3. Säsongen 2022 kommer laget fortsatt spela i F16/19 serien. Lagets mål är att utveckla och förbereda spelarna inför det stora steget in i seniorfotbollen. Föreningen har även ytterligare en Veo-kamera som går att boka för att analysera lagets matcher. Brinner du för att utveckla ungdomar och växa i föreningen är detta helt rätt miljö för dig. 

Vi tar nu emot ansökningar, tjänsterna är arvoderade. Vi söker även målvaktstränare!

Vid intresse, maila till alexander@sik.org med CV och personligt brev.

Arkiv