Välkomna till Fotbollsavslutningen 2021

16 september 2021

Varje år i november arrangerar Sundbybergs IK Fotboll en stor gemensam fotbollsfest i Löthallen. Vi kallar den "Fotbollsavslutningen" där konceptet är att samla våra lag med släkt och föräldrar för att runda av året!

Tillsammans är vi väldigt många på fotbollssektionen, men det är inte så ofta som vi träffas samtidigt. Därför ser vi detta som en en av årets höjdpunkter.

Alla spelare, ledare, medlemmar och anhöriga i SIK Fotboll är välkomna på Fotbollsavslutningen. Dagen kommer innehålla bl.a. medaljutdelning alla spelare födda 2010-2016, medaljer till seriesegrare 13 år och äldre, tävlingar, utlottningar av priser, ansiktsmålning, SIK-klädförsäljning från Stadium, fikaförsäljning m.m.  

Schemat för hela dagen kommer att skickas ut i ett senare skede. 

Se upp!!
Under dagen kommer matcher spelas mellan våra representationslag och ungdomslag. F/P 2009 och 2010 kommer att spela en uppvisningsmatch mot respektive juniorlag. Och F/P 2008, 2007 och 2006 kommer att spela uppvisningsmatch mot respektive seniorlag. (Kallelser skickas senare).

Fotbollsavslutning 2021
Lördag 13 november
10:00-14:00 Löthallen


Boka in datumet i din kalender!

Vi ses!Följ oss på våra sociala medier:

Arkiv