A-lagscamp 9-13 augusti för F/P 2007-2008

24 juni 2021


Den 9-13 augusti arrangerar SIK Fotboll ett camp för 13-14 åringar (spelare födda 2007 & 2008) - med spelare från våra A-lag som instruktörer.

Campen riktar sig till dig som blivit överåriga och inte längre kan delta i den klassiska Fotbollsskolan. Vi erbjuder härmed det perfekta nästa steget för dig som vill ha roligt, träffa nya kompisar och förbättra ditt fotbollsspel.

På vårt A-lagscamp på Örvallen får du utvecklande och roliga träningspass utifrån olika teman med skickliga fotbollsinstruktörer som till vardags spelar i våra A-lag.

Det finns endast ett begränsat antal platser tillgängliga så se till att inte vänta för länge med din anmälan. Alla är välkomna att anmäla sig, oavsett klubbtillhörighet. Tidigare fotbollserfarenhet är dock en varm rekommendation.

Vid anmälan, ange om du önskar hamna i samma grupp som en kompis så försöker vi tillgodose önskemålet i möjligaste mån.


SIK A-lagscamp 2021

Datum: 9-13 augusti, mån-fre kl. 09:00-12:00
Plas: Örvallen
Åldrar: F/P 2007-2008
Pris: 600 kr/person

Mellanmål ingår i priset.

TILL ANMÄLAN >>

Sista anmälningsdag är 22 juli.

Betalning sker via faktura. Fakturan ska vara betald innan anmälan blir giltig. Betalas den innan förfallodatumet är du garanterad en plats på campen. Fakturan mailas till din angivna e-postadress vid sista anmälningsdag.


Kallelsebrev

En vecka innan campen startar kommer du få ett mail till din angivna e-postadress med all information om veckan; schema, samlingstider, upplägg, kontaktpersoner m.m.


Avbokningsregler

  • Fram till 26 juli, två veckor innan campen startar, återbetalas hela beloppet reducerat med en administrationsavgift på 200 kr.

  • Vid skada/sjukdom kan anmälningsavgiften återbetalas vid uppvisande av läkarintyg, dock reducerat med en administrationsavgift på 200 kr.

  • Vid inställd camp återbetalas hela beloppet.

Vid frågor, vänd er till fotboll@sik.orgArkiv