Fotbollsstyrelsen 2021

21 maj 2021Den 14 mars 2021 genomförde fotbollsektionen i Sundbybergs IK sitt första digitala årsmöte någonsin. Det blev en ytterst lyckad sammankomst med en bra deltagarsiffra, som påminde om närvaron vid de tidigare fysiska årsmöten.

Under mötet redovisades SIK Fotbolls verksamhetsberättelse och det ekonomiska läget samt att det nya årets budget och verksamhetsplan röstades igenom. Utöver dessa beslut röstades även valberedningens förslag på styrelse igenom.

Sedan tidigare kvarstod ledamöterna Helena Hagel, Mikael Hallengren, Daniel Smålänning och Dan Wetterborg, vars mandatperioder sträcker sig t.o.m. årsmötet 2022.

Fortsatt förtroende för Holmberg som ordförande

Morthen Holmberg, som suttit på ordförandeposten under 2020, fick medlemmarnas fortsatta förtroende att vara ordförande även under de kommande två åren. Han har en lång historik i klubben, som han varit aktiv inom i olika roller sedan 2002. Morthen säger så här om omvalet:
– Tack! Det känns utmärkt. Styrelsen är i princip intakt från förra året vilket ger goda möjligheter att bygga vidare på det vi påbörjat med bl.a. Diplomerad Förening. För egen del är förhoppningen att kunna komma ut och se många träningar och matcher. Jag tycker det är viktigt att vara nära är kärnverksamheten för att kunna utveckla oss ytterligare.

Fredrik Karlsson, som varit med i styrelsen sedan 2018, fick också nytt förtroende som ledamot i ytterligare två år och den fantastiska trotjänaren Ylva Wastesson, som suttit i styrelsen sedan 2003, kommer även hon att sitta kvar i ytterligare två år!

Lahger, det nya namnet i styrelsen

I samband med att Nathalie Norell tackats av har en ersättare tagit plats. Valet föll på Emma Lahger som blev invald som ny ledamot på två år. Emma är 21 år och är aktiv som mittfältare i Sundbybergs damlag. Hon har spelat i både innebandy och fotboll i klubben ända sedan hon var 12 år gammal.
– Det känns jättekul att få det här förtroendet, att få kunna vara med och bidra, säger Lahger som redan hunnit med tre styrelsemöten.
– Den första tiden har varit intressant och lärorik, jag har fått en bra inblick i hur styrelsen jobbar och fattar beslut. Mina förväntningar på det här uppdraget, förutom att det ska bli väldigt roligt, är att jag kommer kunna bidra med ett spelarperspektiv i de olika frågorna. Det jag brinner lite extra för är just ungdomsfotbollen och att behålla så många spelare som möjligt.

Sundbybergs IK Fotbolls styrelse

Morthen Holmberg, ordförande (2023)
Helena Hagel (2022)
Mikael Hallengren (2022)
Fredrik Karlsson (2023)
Emma Lahger (2023)
Daniel Smålänning (2022)
Ylva Wastesson (2023)
Dan Wetterborg (2022)

Kontakta styrelsen >>


Sundbybergs IK Fotboll valberedning

Efter att Olga Isaakidou och Martina Söderman aviserat att de inte har för avsikt att fortsätta i sina roller röstades en ny valberedningssammansättning fram på årsmötet. Tre nya namn tog plats bredvid Rouzbeh Najafi som fortsätter i sin sammankallande roll.

Rouzbeh Najafi, sammankallande
Viktor Fleetwood
Christina Månsson Tomás
Rasmus Ovansjö

Kontakta valberedningen >>

Arkiv