Seriestart för seniorlagen

19 maj 2021

Nu är det beslutat vilka datum våra seniorlag äntligen får starta sina respektive tävlingssäsonger

På grund av rådande pandemirestriktioner där spelare födda 2001 och tidigare inte tillåtits att spela matcher har våra seniorlagsserier legat på is. Nu har myndigheterna presenterat att det fr.o.m. 1 juni är tillåtet med seniormatcher igen. Detta innebär följande för våra seniorer:

Damlaget

Serie: Damer 3A (Stockholms Fotbollförbund)
Första match: mot Vasastan BK den 15 augusti 18:00 på Stadshagens IP
Till spelprogrammet >>

Serien genomförs som enkelserie. Samtliga matcher innan sommaruppehållet har alltså ställts in och damlaget får vänta tills mitten av augusti på sin första div 3-match. Som kompensation för de uteblivna matcherna har StFF startat igång Victoria Cup igen, där damerna kommer att spela tre matcher med start första helgen i juni:

  • Tullinge - Sundbyberg, 5/6 14:00 på Brantbrinks IP
  • Skå - Sundbyberg, 13/6 17:00 på Svanängens IP
  • Sundbyberg - Sickla, 20/6 18:00 på Sundbybergs IP

Herrlaget

Serie: Div 3 Norra Svealand (Svenska Fotbollförbundet)
Första match: mot IK Franke den 5 juni 13:00 på Råby IP
Till spelprogrammet >>

Serien genomförs som dubbelserie. De matcher som skulle ha spelats i april och maj är senarelagda och det blir en lång höst med matcher ända till slutet av november. Kvalspelet är inställt, vilket påverkar upp- och nedflyttning. Reservlagsserien som arrangeras av StFF kommer endast att genomföras med höstmatcherna. Detsamma gäller för Herr C som också bara spelar höstens matcher.

Arkiv