SIK Fotboll - nu på YouTube!

8 april 2021Sundbybergs IK Fotboll finns nu även på YouTube! Under de senaste månaderna har kansliet producerat flertalet korta videos med olika typer av utbildningsmaterial våra ledare nu kan ta del av

Videorna är korta och innehållet är fokuserat och anpassat mot den spelform och ålder som du tränar. Målgruppen är alltså i första hand ledare men vi tror att materialet på ett bra sätt även ger en insyn i verksamheten för både föräldrar och spelare.

Omställningen till digitala medier har vart på gång ett tag men har också skyndats på av pandemin. Vi är stolta över att ha kommit igång med denna process mycket snabbt och kommer producera ännu fler videos framöver.

Se till att prenumerera på kanalen >> 


Kommentar Så otroligt bra! Tack för att ni lägger ner så mycket hjärta i ert arbete
- Roberto. 9 apr 2021 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv