Datum för Internligan och Knatteligan 2021

9 mars 2021

För våra yngsta träningsgrupper som ännu inte deltar i S:t Eriks-Cupens seriespel, arrangerar vi egna matchtillfällen under året. I denna nyhet finner du som ledare för F/P 2015-2014 vilka datum matcherna spelas.

Internligan för F/P 2015

Under det som vi kallar för Internligan samlas våra flick- och pojklag 6 år och spelar vänskapsmatcher mot varandra. Arrangemanget startar 10:00 och pågår mellan 2-4 timmar beroende på hur många lag som anmält sig.

Matcherna spelas på Golfängarnas bollplan. En match är 4 x 3 min lång och genomförs i spelformen 3 mot 3 utan målvakter. Under en Internligadag spelar varje anmält lag ca 3-4 matcher var. Vi räknar inga resultat eller tabeller.

Till respektive tillfälle lagledare anmäla antalet lag från er träningsgrupp som ska delta. Vi vill att varje träningsgrupp ska representeras med minst 2 lag men gärna fler än så. Ett lag består av 6 spelare och 1 ledare/ansvarig förälder som sköter bytena. Ni anmäler hur många lag ni vill ha med till fotboll@sik.org senast 14 dagar innan respektive tillfälle.

Internligan 2021 spelas följande dagar:

  • Sön 25/4 på Golfängarna - sista anmälningsdag 11/4
  • Sön 30/5 på Golfängarna - sista anmälningsdag 16/5
  • Sön 5/9 på Golfängarna - sista anmälningsdag 22/8
  • Sön 3/10 på Golfängarna - sista anmälningsdag 19/9

I samband med att kansliet fått in antal deltagande lag skapar de ett spelprogram, med exakta tider för varje match, som kommer skickas ut till ledarna ca 1 veckan innan matchdagen.


Knatteligan för F/P 2014

Under det som vi kallar för Knatteligan samlas vi våra flick- och pojklag 7 år och spelar vänskapsmatcher mot jämngamla lag från Karlbergs BK, Norrtulls SK och Runby IF. Respektive förening arrangerar varsin matchdag under året. Arrangemanget startar på morgonen eller förmiddagen och pågår mellan 2-4 timmar, beroende på hur många lag som anmält sig.

Matcherna är 4 x 3 min lång och genomförs i spelformen 3 mot 3 utan målvakter. Under en Knatteligadag spelar varje anmält lag ca 3-4 matcher var. Vi räknar inga resultat eller tabeller.

Till respektive tillfälle måste lagledare anmäla antalet lag från er träningsgrupp som ska delta. Vi vill att varje träningsgrupp ska representeras med minst 2 lag men gärna fler än så. Ett lag består av 6 spelare och 1 ledare/ansvarig förälder som sköter bytena. Ni anmäler hur många lag ni vill ha med till fotboll@sik.org senast 14 dagar innan respektive tillfälle.

Knatteligan 2021 spelas följande dagar:

  • Sön 2/5 hos Sundbyberg - sista anmälningsdag 18/4
  • Sön 13/6 hos Norrtull - sista anmälningsdag 30/5
  • Sön 29/8 hos Karlberg - sista anmälningsdag 15/8
  • Sön 26/9 hos Runby - sista anmälningsdag 12/9

Spelschema skapas av respektive klubb som arrangerar tillfället. Spelschema brukar skickas ut ca 1 vecka innan matchdagen.

COVID-19

Vi planerar att genomföra respektive matchtillfälle enligt utsatt schema. Skulle det fortfarande föreligga restriktioner och spelförbud när datumet börjar närma sig så ställer vi in m
atchdagen.

Vid frågor om Internligan eller Knatteligan
Kontakta kansliet >>

Arkiv