Adam Larsson ny herrlagstränare

31 december 2021

Vi kan med glädje presentera att Adam Larsson kliver in i rollen som huvudtränare för vårt herrlag

32-årige Larsson kom till Sundbybergs IK i januari 2021 från Djurgårdens IF där han verkat som akademitränare. Dessförinnan kommer han från en bakgrund som spelare där han bl.a. representerat Mjällby AIF i Superettan.

Under denna säsong har Adam varit verksam i herrlaget som assisterande tränare i Zoran Lukic team. Under hösten fick han ett utökat ansvar när andretränaren Viktor Blom tog steget vidare och nu står det alltså klart att Adams ansvar utökas ytterligare när han blir lagets huvudtränare 2022.

– Det känns väldigt bra! Jag är ödmjukt tacksam för förtroendet och ser verkligen fram emot att få fortsätta arbetet med att utveckla den här gruppen, säger Adam och fortsätter:

–  Jag är inställd på att göra ett oerhört hårt jobb, för att erbjuda våra spelare bästa möjliga förutsättningar till utveckling och för att maximera våra chanser att prestera på fotbollsplanen. Mycket utav av sakerna som vi satte spelmässigt i år kommer vi att ta med oss och bygga vidare på, kombinerat med lite nya idéer jag har för att utveckla vårt spel ytterligare, berättar Adam.

– Att vi får en fortsatt kontinuitet i Adam på tränarfronten känns väldigt bra. En mycket viktig pusselbit är lagd och nu kan vi fortsätta lagbygget, säger herrlagets sportchef Isaac Bengtsson.

Herrlaget startar sin kollektiva träning i januari under vecka 2. Ledarstab och spelartrupp kommer att presenteras löpande under försäsongen. För de senaste herrlagetsnyheterna, besök laghemsidan och följ lagets Instagram @sikfotbollherr


Foto: Angelica Riggo Ringstrand

Kommentar Lycka till!
- 1893. 31 dec 2021 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv