Tack för årets höstlovscamp!

8 november 2021


Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare på vår Höstlovscamp, som vi genomförde under vecka 44.

Från måndag till fredag var det ca 45 duktiga SIK-spelare födda 2009-2012 som valde att tillbringa sitt höstlov tillsammans på Sundbybergs IP.

Spelarna tränade i 1 timme och 45 minuter inklusive reflektioner före/efter passen och fick en djupdykning i olika moment av fotbollsspelet, såsom att skapa och avsluta målchanser, att förhindra motståndarnas speluppbyggnad, fasta situationer samt att bygga upp spelet från det egna målet.

Med mycket glädje och energi bidrog spelarna till en god stämning och många bra fotbollsaktioner. Vi kunde se en fin utveckling under veckan och är säkra på att spelarna fått med sig viktiga tillskott till sina kunskapsbanker.

Vi kan redan nu avslöja att det kommer bli fler lovaktiviteter i SIK Fotbolls regi framöver. Nästa lov där vi planerar en camp är vecka 9, under sportlovet 2022. Vi kommer att gå ut med mer information under vintern kring detta.

Arkiv